Thursday, 7 January 2016

Resolusi.


katanya.

tiap-tiap tahun pun konon-konon nak ada. macm biasalah azam aku tahun-tahun sebelumnya, tak tercapai. kehkeh. tapi 2015 banyak pengalaman baru yang aku dapat. menghidupkan sebuah kehidupan.

so, as i posted a photo :



maka, ini jawapannya:

1) Solehah Jamil Bila nk payung/khemah ni..dah 3 bulan gaji kots. Wakwakwakwakwak

bila kita cuti pada hari yang sama kekekeke.

2) Nursyafeera Azeera Bile nak lepakk ;)

bila kau ajak aku and aku pun ada free time. haha.

3) Kamarul Abidin Nak tanye ape eh? Mcm x de aoalan jer. Haha

okay. bagus. haha.

4) Nur Raihana Azman Boleh sy tanya 2 soalan?

boleh. tanya lah kak 3 4 5 soalan pun bolehhh. heww.

5) Afiq Khairi Nak tanya, siapakah Timbalan Menteri Perdagangan Uganda tahun 1973?

taktauuuu lah. jadi, apa jawapannya?

6) amierolshahSyaa nak buku paling lewat bile?

sebelum buku tu dah tak diulang cetak.

7) fiqfahmi12@syaamdzln tq add me..apa khabar, sihat?

sihat alhamdulillah..

nampaknya 7 soalan yang berjaya ditanya di Facebook dan Instagram. soalan nombor 5 je yang mencabar minda walaupun tak wujud, pape pun thanks sebab tak buatkan post aku macam krik-krik aherher.

Highlights 2015 :

· tamat internship di FRIM pada 3 July

 
first trip VS final trip of tree mapping 
at Jerangau Forest Reserve, Terengganu 


· sambung kerja sementara di FRIM dari July hingga September

konon-konon kerja office nak pakai cecantik cenni harihari

· MerdekaVacation di Sabah walaupun tak dapat tawan Gunung Kinabalu

Dejavu di Kinabalu | Location : Desa Cattle Dairy Farm Kundasang, Sabah
camping 1 malam di Pulau Mamutik




 · berjaya tawan Chemerong-Berembun-Lansir pada 18-20 September

video

seorang aquaphile, dan ini ialah Air Terjun Chemerong

Jeram Lesung

Puncak Gunung Berembun

JEMPALA Adventure
· dapat kerja di Dark Cave, Batu Caves dari October hingga sekarang



· tamat degree dan konvokesyen UPM ke 39 pada 1 November



My Precious

· masih tiada boyfriend wakaka

dah 10 tahun jugak aku tinggal berjauhan dengan family walaupun taklah jauh sangat haha. dalam tempoh tu, macam-macam aku tempuh, rasa, fikir, dapat, and pape lah je. semuanya tu pengalaman lah kan. gittew. nak ceritakan satu-satu aku memang dah tak rajin nak update blog sangat. sebab line internet tak selalu dapat. macam biasa lah alasan yang aku cakap dalam entry sebelum ni. hewhew.

so, my resolution for this year? FOCUS ON MY CAREER. family of course lah. itu sumber kekuatan aku dan jugak my awesomeness. diorang je  yang tak pernah 'tinggalkan' aku. :) 

dah. tu je. skill blog writing aku macam dah hambar. hahaha bye.

p/s :: 24 used to be my favorite number.

No comments:

Post a Comment