Friday, 3 May 2013

Kami Budak Nakal.

aku pernah letak salah satu wish aku for new year ni is more active in Sekretariat Rakan Muda UPM kan? kan? kan? sebab dah join Berakit and Xplorasi kate kooo. and mission accomplished. now, I'm part of the family. welcome :)

 


tapi tak cukup orang lagi ni. about 8 more persons. semuanya bermula lepas habis Xplorasi haritu. ala cerita yang aku tak sambungsambung lagi tuuu. entahlah bila nak sambung. sebab experience yang paling aku nak share waktu Explorace tu je hewhew. takpe nanti kalau ada force cerita tu tetap akan disambung walaupun dah stokstok Bujang Lapok.








ME with

Farid MatZ Mirul Shah Apek Farah Zati KakRai Faris Isma Shila Kalam Haq Qayyum Halim Anep Dayah Fateen Ika G Faiz Ema Wani Razi Yan Megat Hana AbgSyamil Esyah Eiya Nini

until today, dah ada beberapa program jugak yang gerak. and I tell you, busy. but i kinda like it. memang aku sengaja sibukkan diri untuk lupakan apa yang aku taknak ingat. I must know the limit though as Mother dah pesan jangan sampai terabai benda lain. araso! :D

seriously, I love wandering around with them. SRM, UPM!



p/s :: kenapa macam tautau je ni? fuhh.

4 comments: