Thursday, 14 February 2013

newS.


2013.

hye hye hye. dah masuk February 2013 and still takde satu apa update pun dari aku. em sebab apa ek? lepas habis exam haritu aku pegi camp. Xplorasi under Sekretariat Rakan Muda UPM seminggu. memang best. nanti aku cerita lah pasal tu. then, aku kerja kat satu kedai makan. kedai nasi ayam. kat kawasan rumah aku jee. masyukkk gilos. now, dah quit sebab minggu ni dah kena balik kolej. sobs T_T dan dan dan aku dah dapat smartphone yang aku nak hewhew. ah macam-macam lah 5 minggu ni. nak tweet pun malas apatah lagi nak vervelog. tunggu guwa balik kolej lah ye. ciao! 

No comments:

Post a Comment