Monday, 25 February 2013

Cinta Terlampau #5

Aku sebagai Sheera.

 currently, baru balik dari fieldwork di PD. awesome fieldwork walaupun rasa macam penat sebab schedule tak uniform. hari pack, hari loose. okay whatever. yang penting, Dr. Zahiril ada hewhew. haih how to resist from talking 'bout him? :O he looked very well in t shirt and tracksuit with the big hat. hehe.

even though dia ada kat situ for just two days, tapi dapat tengok dia pun dah rasa bersyukur dah. dah boleh senyum sampai ke telinga naik ke kepala bak hang. hahaha. isy isy macam mana I boleh jadi gatal sampai macam ni ni? XD tak kesah lah as long as I happy. daripada I happy dengan benda lain lebih baik I happy tengok wajah lecturer. dapat pahala, moga berkat ilmu di dada. wah wahhh muka Mummy takde pulak nak cakap macam ni. erkk. :P




tapi honestly, aku pernah kot mimpi dia. banyak kali pulak tu. huii parah parah. please help meeeee huhu.

okay okay. tak lama lagi semester dua pun nak habis. cant believe it dah nak masuk second year! tapi believe it or not, I will be in Dr. Zahiril's class again. ahaha. excited excited exciteddddd and for sure there'll be a lot more stories. haih melampau terlampau.

okay dah nanti cerita lagi. till then, Sheera.

p/s :: annoyed.

No comments:

Post a Comment