Monday, 31 December 2012

last kopek.

title bukan lucah ye harap maklum.

hari ini suatu pengakhiran namun hari ini juga merupakan suatu permulaan. saat hari menginjak ke tahun baru meninggalkan titik titik sejarah saat itu juga aku memulakan momentum peperiksaan akhir semester ketiga aku. amboii ayat takde nak lagi A Samad Said versi saintis ke. hewhew.

well well. 2012 dah nak berlalu. last dayyy ohh how I wish I can say today is the last payyperr of le final exam. 1 paper down pagi tadi now 5 left. killer paper? ada Calculus and Water & Soil Sciences and Air Pollution Control Technology. okay taknak cakap pasal exam lagi.

jadi apa yang 2012 dah bagi aku? macam macam kot sampai aku pun tak ingat. elehh poyo gila macam 2012 tu husband you lolol. kalau rajin baca posts sebelum ni, you'll know what I've got from 2012. malas cerita panjang, ini apa yang aku nak dan harap dapat buat pada 2013 ... :)

motor
smartphone
Dean's List
weight reduced as well as size
more active in Sekretariat Rakan Muda
karaoke
wall climbing
Kenny Rogers 
The Manhattan Fish Market
Spaghetti KLCC
boyfriend

alah basically ni apa yang aku nak untuk semester depan je hewhew. okay la guwa takde plot nak develop. ciao! selamat tahun baru. :) azam? tak pernah berubah sejak dulu lagi. tahun baru Islam ke tahun baru Masihi ke sama je azam aku. rahsia ;)

p/s :: I am sorry.

2 comments:

  1. knape boyfriend tue sdh di garis..
    dh dpt ape yg dicari ke?

    ReplyDelete
  2. maksudnya taknak boyfriend laaa

    ReplyDelete