Sunday, 9 December 2012

Cinta Terlampau #4

Aku sebagai Sheera.

yeayyyy finallyyyy aku dah naik sem 2! waah~ macam tak percaya secepat ni masa berlalu. hm hm. now I'm 20 years old! o h  m y  g o d  can't believe it I'm no longer a teenager. sigh. okayokay. now focussing on this semester, I akan habis my first year. yeay. lagi cepat habis, lagi cerah masa depan nak kahwin. #eh. hahaha. tak ada maknanya sebabbb Dr. Zahiril tu aku tak kenal lagi. whoa :O

so. lucky me sebab dahlah P.A aku and now he'll be teaching us. haa nampak tak jodoh tu dekat dia macam mana? hewhew. okay still too early. perasan lebih minah ni! dia kenal kau pun tak entah-entah. harap P.A jee. sobs.  ah doesn't matter. since tak ada boyfriend apa salahnya kan? :P



on our first day, member aku cakap muka dia macam Remy Ishak. what?! does he really look like that Remy? okay terpulang lah pada dia. for me, dia tetap Zahiril. copyright protected. wakaka. actually time aku update ni dah beberapa minggu jugak aku dah belajar dalam class dia. and quite a lot of things happened. one of them, dia tak tahu nama aku! like seriously? he's my P.A kot. and my name is just Sheera binti Ayub. tak ada Siti Sheera ke Nur Sheera ke Puteri Nurul Sheera ke. no no no. okayokay think positive! dia ada baaaaanyak lagi nama students yang dia nak ingat bukan nama kau sorang hoii. yeah no offence.

anddd one thing I know, dia cepat terasa and sensitive. how soft-hearted he is.

okay dah nanti cerita lagi. till then, Sheera.

p/s :: terasa terhina.

No comments:

Post a Comment