Saturday, 24 November 2012

Prolog RAKIT.

from the official photographer of the XPDC, I present to youuuuuuu

all of the participants of the XPDC. :D
time ni was the first day of our arriving. kita nak buat water confident lepas tu hias rakit. :)

Team Rakit 6. 

Me, Kak 'Ain, Kak Fatin and Harzin. ready on the next day morning to start our rafting journey! yeayyy :D sebenarnya ada lagi sorang, Makle the Team Leader. tapi dia dah gerak awal pagi pergi sarap nasi lemak kat kedai luar. nampak sangat starving macam Potato People. :O

Group 7. 
 the best members and companions. were the first one yang tegur aku masa malam nak depart tu. :) Fira, Farra and Ika. at the back, Pritpal. group ni pun ada Jeri the Team Leader yang dah gerak dengan Makle.

The Daebak Sisters!
Kak 'Ain and Kak Fatin. madang gelak jee dari first day until the end. :'D final year students. and muka guwa ada separuh je kat sebelah tu. =.='

meet my brother, Makle. :)

inilah Makle the Team Leader. tak tahu macam mana end up baik betei dengan dia. a final year student of Masters. taking care of a team of us really really great! *yeke? :P


Team Rakit 6, Group 8.

the most surprised moment was when we were announced as "Kumpulan Rakit Yang Paling Bekerjasama". whoa whoa. terharu siot. T_T padahal chillax chillax je atas rakit tu. siap makan, menari, menyanyi, berenang and all those stuffs. the most memorable moments I ever had in my life ;D

ini photos daripada official photographer of the XPDC. team aku ada private photographer iaitu Harzin. nanti aku copy the gambarS of us on the rakit. siap buat video lagi. hewhew. baru boleh sembang banyak. soooo please look forward for my first time experience! thank you. :)

p/s :: final exam is upcoming in 5 weeks.

No comments:

Post a Comment