Wednesday, 21 November 2012

Cinta Terlampau #3

Aku sebagai Sheera.

naaaaahh~ semester 1 dah tamat! nothing very special selagi aku tak masuk dalam kelas Dr. Zahiril. HAHA. adoii ni angau betei dah ni. okayokay Sheera. behave! Mummy hantar kau sini suruh kau belajar and grad lepas tu kerja lepas tu kau nak buat majlis kahwin grand macam mana pun Mummy tak kisah. fuhh Mummy punya citacita boleh tahan ek. hehehe. tapi habis belajar then nak kahwin tu kena lah ada calon kan? sooooo calon aku sekarang ni ialah Dr. Zahiril lah. kuikui. XD shhh jangan bagitau Mummy tau! mati aku kena bebel. erkkk.



nampaknya lagi sebulan lah aku kena tunggu untuk jumpa calon bakal suami aku tu. and of course aku dah register subjek kelas dia iaitu Kimia Alam. I have no idea at all apa course outline subjek ni. haih pelikpelik jee. tapi takpelah. yang penting lecturer. hewhew. bukan semata-mata sebab Dr. Zahiril tapi aku tau kat universiti ni nak lulus dapat A semua berkait rapat dengan sikap dan hubungan dengan lecturer itu sendiri. tapi NO NO NO. aku takkan jadi kaki bodek atau ampu sekadar nak dapatkan A yang entah kualiti atau tidak. itu bukan prinsip aku. walaupun Dr. Zahiril tu PA aku. :)

but actually I've heard quite a lot from seniors about him. fussy, unpredictable, strict and whatsoever. macam tak percaya jugak sebab dye dalam range umur kitakita jugak but I'm not worry much because aku percaya selagi aku berusaha gigih dan follow semua apa yang lecturer ordered, insyaAllah aku akan cemerlang. weeeee~ tak sabar nak tunggu bukak semester baru. nak tengok betul ke apa yang seniors cakap tu. I'll do the best. all for Dr. Zahiril. eh eh. :P



aduhaiii. entah bila lah cerita aku ni nak habis. tunggu lah lagi beratusribu episod yang tiada motif. hahaha. till then, Sheera.

p/s :: cerita rakit belum boleh gebang. sedang tunggu gambarS. :D

No comments:

Post a Comment