Wednesday, 14 November 2012

Cinta Terlampau #2

Aku sebagai Sheera.

okayyy not bad jugak so far. dah berapa minggu aku kat sini, rasa menarik tertarik aku makin tembam. huwaaa I admit I dah makin chubby kot tinggal sini. =.=' sedih! takpetakpe. aku register Koku Volleyball so harap-harap berbaloi lahh untuk pergi saiz S. erkkk!



haa ingat kan yang aku cakap pasal Dr. Zahiril tuuu? dah dapat sikitsikit dah info pasal dia. kehkeh.aku ada member, coursemate from Asasi. PA dia pun Dr. Zahiril tu jugak. so ada lah dia ceritacerita pasal Dr. tu. umur dia baru 28 kot. dah ada PhD. style gilaaa. konfem bijak laksanasinisitu hewhew. dahlah kaya. hensem pun boleh tahan. single pulak tu! tapi tu lah dengar cerita dia pernah cakap yang dia dah ada semua so what for nak kahwin? errrr. well, sekarang memanglah kan nanti dah tua, haaa who knows. somebody is craving for a wife. kikiki. :P

but macam too late to move a step sebab sem ni tak ambil kelas dia. so kita tunggu sem depan lah. hikhik.

okay nanti cerita lagi. till then, Sheera

p/s :: Dungun oh Dungun.

No comments:

Post a Comment