Thursday, 29 November 2012

B to the Z.

since last week, dah start test 2. and last payyperr will be on tomorrow. ah. patutnya harini dah habis tapi disebabkan oleh keefisienan Dr. Makmom pulang dari Korea , maka test subjek beliau akan diadakan pada esok hari and kitorang dapat tahu benda alah ni petang semalam. terbaik tak terbaik lah kann. tapi kalau tahu awalawal pun bajet macam study awal pulok. :D



so, rasanya kepala otak sangat burden burden burden. keneneng. blank. blur. kena gerudi dengan Screw Auger. semua nye pun boleee. aku dah rasa macam species Na'im 4.0. yang tu takyah sembang banyak lah siapa parent material segala. sampaikan guwa jatuh longkang hoii. turun lagi harga lepas sunburn balik dari berakit tak elokelok. lepas tu campur pulak lagi sunburn pergi berjimba kat International MAHA. eh sempat pulak nak pergi berjimba ke MAEPS yang jammed tu? =.=' takpe, demi makanan. ahaks.

Na'im.

Entry Malam Jumaat ini hari kita tangguhkan dulu. lepas habis test, guwa nak pergi tonton Lagenda Budak Setan 2 dengan Jean Todd and Hazzad. dye ajak pergi tengok kat Pavi woh. festime festime. naik Isnin, terus ada video presentation di mana video nya belum shooting lagi. itu akan disetelkan ini minggu. and along next week, plan aku siapkan segala bagai coursework English yang taknak banyak pulakk. lepas tu, nak canggih semua nak pakai online. line wifi kolej sekarang ni dahlah ala-ala kura-kura nazak yang menanti ajal beliau tiba. haih. sabor je lah mak jemahhh.



alah banyak lagi lah benda alah nak kena setel. makin nak habis semester, makin banyak pulak kerja nak kena buat. kali ni baru betulbetul terasa jadi student degree. hewhew. okay nampak sangat setahun ni berbulan madu di awan biru. kalau nak diceritakan jadual 7 minggu ni memang telenovela lah entry ni yang pengisiannya sangat Ba Wau Re Nge BORING. jadi baik kita tamatkan sekarang.

Shahredza Minhat punya dialog dalam Pisau Cukur.

tapi tapi tapiii hari ini diakhiri dengan berita sedih. Dr. Zahiril si Sheera tu dah ada girlfriend. sobs sobs. budak Masters. okay lepas ni guwa kena jadi budak Masters dulu baru boleh berganding dengan Dr. A. tak gituuu. #eh :P

jadi, adakah patut aku teruskan Cinta Terlampau sehingga episod hari ini atau tamatkan macam tu sahaja? dilemma.

p/s :: aku tak mengerti apa yang ku rasa.

No comments:

Post a Comment