Monday, 15 October 2012

putus.

mungkin ada yang tahu. mungkin ada yang tak tahu. aku dah pun putus dengan Aidil. apa sebab, aku pun tak pasti. pelik tak? yang penting, aku tahu hubungan ni kalau tak putus pun, takkan jadi lebih baik. tak perlu nak salahkan sesiapa. aku ada silap aku, dia ada silap dia. dalam sedar ataupun tidak. bila kata maaf dah tak dapat diterima akal dan hati, byebye lah. ahha.



bohonglah. sumpah bohong kalau aku tak sedih. tapi aku baru menangis ikhlas sebab sedih dua kali kot. dah almost sebulan jugak lah since putus haritu. tapi sorry lah der. aku bukan macam sesetengah perempuan yang lain, yang frust tertonggeng, harihari meratapi perpisahan, jadi psychotic maniac pulak. haha. nampak luar macam tough je, tapi hati Allah saja yang tahu. tapi hidup percaya qada' dan qadar. ada hikmah, itu pasti. cuma mungkin nampak tak nampak je atau masih belum nampak untuk jangkamasa pendek. ha gituu.

ada lah setahun lima bulan jugak usia hubungan tu. lama tak lama, ni lah paling lama aku pernah ada boyfriend. :P haha aku taknak cerita banyak lah. before, during and after the relationship. nak jelaskan jee. alang alang dah tukar lagu blog ni. mood nak buka pekung di dada yang tak berapa nak pekung pun hadir terkedek kedek. so, actually I promised myself untuk tak ada boyfriend sampai aku grad degree ni nanti. tapi skandal tu boleh saja. wahhahhah! XD gila. kerja gila. but you told me to go ahead, return to my old lifestyle right? 

tapi tolong take note ::

AKU BUKAN PLAYGIRL 
PEREMPUAN GEDIK YANG DESPERATE

nak kawan, kawan je takde hal. lain kisah, lain cerita. aku bukan jahat tapi aku bukan baik juga. yang penting, aku akan sentiasa belajar and adapt myself in this dunia fana. hamboih. kalau ada antara lelaki yang baca ni, yang aku pernah kacaukacau ngoratngorat ushausha, aku tak harap apeape pun dari anda semua. semuanya masih atas horizon teman tapi mesra. kuikuikui. boleh blah lah kan si perasan hotstuff ni. tapi kalau ada jodoh tak ke mana. percayalah, wakaka. ciao! :D


p/s :: pesta konvo turns to kem hutan. weehoo!

2 comments:

  1. aku suka cara kau . hati perempuan mana ta sedih kan . btw , jodoh kau dengan orang lain mungkin :)

    ReplyDelete
  2. haha biasalah. tu lah insyaAllah. :) thanks.

    ReplyDelete