Saturday, 22 September 2012

:')

kisah kita telah tamat.
mari mulakan hidup baru.
tapi satu aku pohon.
biar ini menjadi tugu sejarah.

2 comments:

  1. U are so strong bebeh......you know, we are totally
    different...kalau aqla iqa, x mampu aq nak kata mcm tu ja...aq mesti nak beraber dptkan motivasi...biarpun dah di motivasi, aq still menangis ntah ape2...aq sgt lemah dari segi hati & perasaan....anyway, good luck darling..:)

    ReplyDelete
  2. i have to be strong. only Allah knows apa yg ada dlm hati aku ni. aku dah tak mampu nak luahkan. so drpd dia merana sbb sikap aku, baik aku relakan je apa yg dia nak. thanks lea :) dunia belum berakhir. kalau Allah dah kata aku kena hidup mati dengan dia, bersatu jugak nnt. wahh taknak kalah ayat! ;P

    ReplyDelete