Sunday, 9 September 2012

Asou-kun.


ini kawan saya. dia baik sangat. dia bijaksanasitusini. dia gemuk dulu tapi skang dia dah kurus. smart woo. saya panggil dia bong. yang paling penting dia pelat 'R'. amGHan nama ayah dia.

dulu dia sekolah sama dengan saya. tapi kita mula kawan masa form 5. tapi masa form 4 saya ada tegur dia waktu dia kembali ke sekolah tu lepas beberapa hari dia pindah SBP. kelakar sehh. masa form 1 sampai form 4 dia diam jee. muka pun macam budak kena buli jee. sedih tol. tapi takde siapa penah rampas first place dia setiap kali exam.

sekarang ni, esok, dia dah nak terbang jauhhh pegi northern Ireland. queen's university Belfast, a medical school. nak ikut tapi ....... hukhukk. :P 

********************

aku taktau nak post apa untuk kau. mungkin aku takde hati dan jari juga kaisya aspirinta. hahhah. tapi aku nak cakap, kau memang kawan baik aku. baik cemane, aku lah je yang tau. biasalah, ucap selamat jalan, selamat belajar, hatihati di negara orang. jangan jadi chik ombong semula hewhew. aku bangga jadi kawan kau. last raya, i had a great time with you as we used to be in class. :O

aku takpenah expect boleh kawan rapat dengan kau sampai macam ni. selalunya orang bijak ni madang skema. tapi kau, hadoiyai nye punn. and benda yang aku paling takboleh lupa, masa aku ngaka kau pengetua nak jumpa. kahkah. tapi lepas sekolah macam lost je. aku macam sedih oh sebab kau macam dah lupa member je. that's why aku nangis masa 1 time kau call dulu. haha. =.=' tapi tak kesah lah. takde hal dah.

sekarang, kau akan pergi jauh. keluar dari sini. aku memang dah agak dari dulu, satu hari nanti kau mesti akan tinggalkan Malaysia. and kau mesti blaja medic. klise ke orang bijak blaja medic? huhu. tapi yela macam kau penah cakap dengan aku, what kind of knowledge that we are learning now is not that important, but how we live with that knowledge is more important. kiranya aku ni orang bijak lah jugak kan? insyaAllah :D

haih. aku rasa takboleh dah nak teruskan entry ni. sebak siot. cuma, jangan tinggalkan aku bila kau tinggalkan Malaysia. hahaha takdelah. semoga kau selamat sentiasa dan berjaya capai semua target and impian kau. aku tetap akan teruskan kehidupan aku kat sini, capai target and impian aku jugak. doakan yang terbaik untuk kita dan rakan-rakan sekalian. pape hal, roger je k. jaga diri baikbaik. belajar betulbetul. kirim salam cik hawa. >_< so long 'Afif. till we meet again, wassalam.


p/s :: monday blues la cenggini. class pukul 8 pg. T_T

No comments:

Post a Comment