Tuesday, 14 August 2012

ramadan.

sedar tak sedar, dah 25 ramadan berlalu pergi. sekali lagi tahun ni, aku berpuasa sepenuhnya kat rumah. al maklum cuti semester 2 bulan lebih kan hewhew. untunglaa dapat raya lama sikit dari tahun lepas. padan muka korang freshieeee wakaka.

despite puasa kat rumah, aku ada jugak simpan angan angan nak berpuasa kat negara lain. macam atlet pegi olimpik kat london tu. hehe. lepas tu, nak hantar ucapan raya salam perantau dalam suratkhabar malaysia tu. mesti best bila family tengok muka ceriaceria sedih aku dengan suami bertemankan salji yang turun depan Eiffel tower.

takde idea apa nak taip lagi. sekian.

p/s :: aku tak penah sayang kawan aku macam aku sayang Nasha.

2 comments: