Friday, 31 August 2012

Fearless Friday #2


ini kakak-kakak senior masa aku tinggal hostel dulu. tapi yang kiri sekali tu aku tak jumpa but the meeting went so well. masa aku form 1, diorang ni form 4. anddd i got a sister. :)) memandangkan aku anak sulung, haruslah excited ada kakak angkat ni. standard lah kan kalau tinggal hostel mesti nye lah ada adik-beradik angkat yang tak terangkat nii. hewhew. so my kakak yang pakai baju pink tu. Nur Farhana binti Othman. tak sangka rupanya dah 7 tahun sejak kak Ana jadikan aku adik dia. alhamdulillah sampai sekarang tak lost contact even jarang contact. harapan harus ada, iaitu kita sentiasa berhubungan sampai bila-bila, insyaAllah. sayang kak Ana sangat... :')

p/s :: sorry tak dapat pegi kenduri aqiqah tu.

No comments:

Post a Comment