Monday, 11 June 2012

BESAR punyaaaaa

haaaa hahahahaha gila sekejap.

harini first day final exam for semester 2. woot woot. a quite good start for KENEGARAAN paper. hehe even though malam tadi takbole tidur woh sampai 3 pagi. mulamula dah ngantuk dah 1 lebih tu. baring jee hah segar bugar mata. lalu apalaga sumbat telinga dengan earphone, pasang lagu entah pape yg ada dalam playlist sambil mesej encik AA lalu tertidur dengan sendirinya. my bad, sorry.

dalam pukul 6.15 tu stereo heart dah memekak suruh bangun plus dengan kakcik call. rasanya baru je nak bermimpi. potong stim betoi lah hukhukk. dengan diri yang gigih dan gagah, bangun pegi mandi and siap. sebenarnya teruja sikit sebab ni first time exam kat dewan BESAR. maaf ter caps lock. sem lepas kat bilik seminar jee wuwwu. boleh dikatakan group terawal lah yang sampai. exam 8.30, aku dah sampai 7.30. tak tak, tak bangga pun. nombor meja aku 499 dari 5ratusberapatah makes my position fourth from back, exactly at the side of the divider. oh my english. =.='

bajet bajet sejuk gila dalam tu macam dekat korea time winter tapi jadah lah. overall, semuanya okay hehe. em mengikut perkiraan dan motivasi entry lepas, insyaAllah boleh skor tapi mengikut percaturan selepas exam yang ternyata ada tertinggal dua points penting menyebabkan tahap keyakinan jatuh merudum sobs. :'( tu lah waktu study break berjimbaaa jee kann sambil memalaskan diri. inilah hasilnya. don't try this at your university. at your home okay.

jadi, marilah berusaha untuk paper seterusnya iaitu Prinsip Biologi Alam Sekitar. *nama course bajet tak? :P



p/s :: KHAMIS !

No comments:

Post a Comment